DAI DONG A KFT technológiafejlesztési projektje

DAI DONG A KFT technológiafejlesztési projektje

  • a kedvezményezett neve: DAI DONG A. Ipari Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
  • a projekt azonosító száma: VEKOP-1.2.6-20-2020-01136
  • a vissza nem térítendő támogatás összege: 39 541 544 Forint
  • a támogatás mértéke: 70%
  • a projekt befejezési dátuma: 03.31.

 

A projekt tartalmának bemutatása:

 

A DAI DONG A Kft. 1992-ben alakult. Cégünk illatszer- és vegyi áru, valamint papíráru nagykereskedelemmel foglalkozik, melynek során kiszállítást is folytatunk. Ezt a tevékenységet szeretnénk a projekt keretén belül kibővíteni webshop üzemeltetéssel, valamint az export értékesítés kiszélesítésével, amellyel szeretnénk elérni újabb munkahelyek megteremtését. A cég küldetése a vásárlói igények nyomon követése által megfelelő választékot biztosítani a mindennapi bevásárlásokhoz, megfizethető áron. Célunk a hatékonyság növelése technológiai megújulással. Várakozásaink szerint jelen beruházás megvalósításával és a technológiai megújulással növelni tudjuk versenyképességünket, lehetőséget biztosítva a cég hosszú távon is hatékony működéséhez, valamint a szükséges munkaerő megtartásához.

A veszélyhelyzet alatt rendkívüli mértékben megnőtt mind a meglévő, mind pedig az új vevőink részéről a webfelületen történő termékmegjelenítés, aktuálisan elérhető készlet láthatósága, illetve rendelési lehetőség iránti igény is. Folyamatosan keresik vevőink az e-kereskedelmi megoldásokat, külföldi nagyobb partnereink részéről ez már elengedhetetlen alapkövetelmény. Ennek következtében a webáruházi szoftver bevezetése jelen fejlesztésünk alappillére. Szükség van erre a fejlesztésre, hogy versenyképességünket megtartsuk. További fejlesztéseinket is a webáruházhoz tartozóan határoztuk meg.

Cégünk webáruház üzemeltetése és fejlődése szempontjából kiemelten fontos, hogy eszközparkunkat bővítsük a jelenlegi pályázat keretében beszerezni kívánt gyalogkíséretű magasemelő targoncákkal. Az eszközökkel árufeldolgozási kapacitásunk növekedni, munkatársaink munkakörülményei javulni, a cég termelékenysége hosszútávon növekedni tud.

A növekvő keresletből adódóan gyalogkíséretű magasemelő targoncákat a hatékony anyagmozgatás céljából szükséges beszerezni. Gyorsítja a szintkiegyenlítő rámpán rakodható autók árukezelést, mivel kis helyigényű, kicsi a tömege, így a kisebb tehergépkocsik rakodóterébe is be lehet hajtani vele. Az elektromos targoncákra az áruk tárolási helyéről történő levételére, illetve a kommissziózás helyszínére szállításához, továbbá a több mint 9000 m2 telephelyünkön történő anyagmozgatáshoz van szükség.